BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

17 November 2008

Tukar template..


aku xkan naik dah benda alah tu..takut beb. cam x dok ats krusi je bile dia jatuhkn ke bwh tu..

Ell ajar Aj tukar template n Aj ajar aku plak..huhu
aku pon main agak2 je ape yg aj forward tu..ntah paham ntah tdak.

dah pandai nti mesti sll nk tukar template..
hr ni cam biase keja aku surf intenet..check klu2 ade tiket murah kt airasia. bkn nk balik kg pon cuma nk puaskan ati je..hehe..pastu slain check tiket, aku pon suke surf fashion website. suke tgk latest handbag, purse, shoes n etc..belinye tidak pon..sbg terapi utk trus keja..angan2 nk beli tp x penah kesampaian hajat tu..

hubby aku pon da tau hobi aku suke tgk katalog..x kire la perabot ke, pinggan mangkuk ke, fashion ke asalkan katalog n ada harga skali..pastu kuar la ayat..'Abg, nti kita beli ek?'. and then hubby i pon jawab 'ok la sayang, nti kita beli'. hahaha..smpai ke sudah x beli pon.

smlm g kedai perabot, hubby i ade berkenan kt satu krusi ni..ade chance aku nk tmbh koleksi perabot kt umah aku..nti bile da beli aku upload gambar tu..aku pon suke gak krusi tu..hubby i plan nk letak kt tmpt pakai kasut..sng nk pakai kasut katanye..padahal slama nie xde kerusi tu pon leh pakai gak kasutnye..whatever la kan? as long as he happy wif what he done.

skrg ni aku tgh tgu birthday aku..thn ni aku tgh tgu duit dr adik badik aku..kami ni ade buat sistem..birthday sesape je kami akan bg rm30 sorg. kami ada 9 adik badik n tolak 2 maknanye ada 7 geng la. Sorg rm30 darab 7 org leh dpt rm210. After that pandai2 la nk beli apa utk birthday sendirik. aku x plan lg nk beli apa. sbb bln ni birthday adik aku dl. next month br birthday aku..hubby aku pon x bgtau nk bg ape kt aku..tetiba xde present utk aku. mesti aku nangis punye..x kira le. mmg aku nangis..hahaha...

k la..
jmpe lg lps nie..
aku nk main game plak..bos aku bz hr ni
dia x sempat nk lalu kt meja aku pon hr nie..hehehe...
babai..

4 comments:

z@f!r said...

dah mantap blog kak su la ni.. dah pandai tukaq2 layout.. abis la blog El & Aj.. hahaha

~ miss femme fabulosity ~ said...

wahahaha.

kalah la blog aku pasni fir..

anyhoo,kak su sebenarnya encik zafir lah yang mula-mula sekalik mengajar saya menukar layout.

TERIMA KASIK EN. ZAFIR! :)

hehehe.

memang scary kan kak su naik mende alah tu. bayangkan ell yg ringan nie. bile dia bedesup turun. fuh! terasa mcm tulang2 ell tertinggal di awang-awangan.

ngehehe.

Tn Farizan and Pn Su said...

ala phir..klu x tgk yg kwn2 mane leh mantap camtuh..
mane leh lawan cikgu sat g ilmu x berkat..hua!hua!hua!

Tn Farizan and Pn Su said...

mmg btol la ell kan? naik benda alah tu n 1 lg flying coaster bg akak adalah utk kali pertama dan terakhir dlm idup..rasanye xkan naik da lps nie..takut beb..