BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

13 April 2009

di tag oleh Nad...

Salam sume...

aku di tagged oleh Nad..huhu..dah lama x buat nie..tp xpelah, layan kan aje..hihi...aku kenal Nad ni masa study kat UTeM dl..x sangka plak leh jumpa melalui blog n fs..dah nk jadi mama pon dia x lama lg..ok la, aku teruskan jawap soklan nie..klu jawapan x menepati soklan harap maklumlah ye..tgh blur..hahaha...

1. Anda rasa anda hot?
- i sgt la tidak hot..tp setiap kali hubby i sejuk i la yg jadi pemanasnye..i hot ke..hehehe...

2. Upload gambar kegemaran anda.

Hubby aku yg berlakon tido konon..dia suka tau buat muka mcm nie..

Macam Hari Raya daaa...

3. Kenapa anda suka gambar ini?

- Ntah..rasa cam suka aje..hubby aku comel aje bila amik gambar camtuh..klu dia tau aku jaja gambar dia dlm keadaan camtuh.. mati aku..huhu...gambar lagi satu tu aku suka sbb suasana cam hr raya aje..padahal sempena Sambutan Maulidur Rasul hr tu..

4. Bila kali terakhir makan pizza?

- Last week kot..aku kuar makan pizza dgn jiran aku kat Sing Kwong..

6. Apa yang sedang anda buat selain daripada selesaikan tag ini?

- sedang ber-sms dgn hubby aku..nk ajak dia g kuar duit..huhu..

7. Selain nama sendiri, anda suka dipanggil dgn panggilan apa?
- of course la Ayang..hubby aku je yg panggil aku Ayang tau..hehe..

8. soalan yang aku (Su) tambah sendri @ yg kene tag..buatla satu soklan sendri!
Siapakah bestfriend anda dan kenapa anda suka sgt berkawan dgn dia?

- Skrg nie bestfriend aku adalah hubby aku la..dialah merangkap husband and pakwe aku skrg nie..aku serius xde bestfriend sejak aku kawen n dok kat Sibu nie..life aku mmg dgn hubby aku aje..x berkembang btol kan? Tp mmg dr skolah lg aku mmg x ramai kawan baik..aku suka je berkawan tp ntah la..tp skrg nie sejak berbloggibg aku suka jumpa ramai kawan baru kat blog..walaupon x dpt jumpa secara realitinya tp rasa cam kenal dah lama bila hr2 bc blog dorg..harap2 leh jumpa satu hari nti...huhu....

9. Tag lagi 6 orang :
- Lead (Leadleedeea Shawtee)
- Daia (a hole inside me)
- Ibu_arifa (My Love)
- Naurah Makwa
- Zafir (Turn Me Up)
- Ell Violet (Outrageous...let's be it girl!)
Hai kwn2..jgn lupa buat tag tu tau..huhu..

2 comments:

ibu_arifa said...

ohh..diriku telah di tag.. nanti kita buat yer..

Tn Farizan and Pn Su said...

ibu_arifa:- sila2..hihi