BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

19 July 2009

Tajuk lagu Rihanna..

Salam sume..

please help me.. aku cari tajuk lagu Rihanna yg sll main kat Hot fm tu..dah lama aku cari..try cari kat internet x jumpa..tau lagu aje..tajuk xtau..g kedai nk beli CD xtau tajuk..malu beb..tak kan nk nyanyi depan salesgirl tu..dah la suara x best..huhu..

kepada sesape yg tau apa tajuknya please la bgtau kat aku ye..

Please..hubby aku minat sekali dgn lagu tu..hehehe..

ntah pape n3 kali nie..ada ke tanye pasal lagu Rihanna aje..hehehe..please ye kepada sesape yg tau..help me..bg tajuk aje..klu nk bg videoclip skali pon x mengapa..sgt dialu-alukan..

babaii...

2 comments:

~ miss femme fabulosity ~ said...

Kak su,

Rasanya dah berbulan2 Ell letak link untuk sesape donlod lagu Rihanna dlm blog Ell.

Siap tajuk lagi =) tapi x pasti la lagu yg kak su nak tue same ke idak. Lagunya Hatin On the Club.

Tn Farizan and Pn Su said...

Ell,

Thanks sgt2..betol lagu tu.
Hehe..