BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

14 April 2010

keguguran lagi...sedih sgt

Salam sume...

punya la berzaman aku x update blog nie kan..skrg update pon coz nak share berita sedih nie..last week aku keguguran buat kali ke-2..isk!isk!

aku x budget pon yg aku pregnant, try beli pregnancy test n balik umah test la..tgk2 ada dua line..esok g confirm kan kat klinik n then mmg sah la aku pregnant 4 week..dgn happy nya aku blk kuantan n beritahu kat family aku..kebetulan aku blk kuantan coz ada interview keja hr sabtu tu..punya la letih, mungkin silap aku coz x jaga diri bebaik..balik dari interview tu ada kuar darah..aku dah risau coz aku kan penah ada pengalaman gugur sebelum ni..sama aje dgn apa yg aku lalui skrg..

aku g klinik n doktor kira aku dah pregnant 5 minggu, doktor scan coz nak tgk masih ada fetus atau x dlm rahim dan doktor sahkan baby aku dah xde..aku redha dgn apa yg berlaku..mungkin ada hikmah disebaliknya.. Allah Maha Mengetahui apa yg terbaik utk hambaNya kan? skrg ni tgh berpantang la..(pantang la sangat aku ni)..huhu..

kawan2 doakan la aku semoga cepat2 dapat baby lagi selepas nie ye..

3 comments:

ibu_Arifa said...

saya pernah kguguran dulu2..1kali..tapi org pesan kena jaga pantang time gugur ni lagi extra dari pantang org bersalin..agar nest prggnt boleh kuat/melekat.

akak sabar byk2 ter..ada hikmah disebalik semua ni.

Mummy_nad said...

em...sabar banyak2 ye kak
nak nasihat pon..nad xde pengalaman..
cuma cubalah akak tanya org tua2
apa yang patut n xpatut ye
n do take care!!

SuFarizan said...

thanks ibu_Arifa and Mummy_nad