BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

13 December 2008

Harap-harap Positif

Haiya..

Aku dh beli pon pregnancy test..aku dah checked tapi cam pelik je resultnye..aku x berani nk ckp samada +ve or -ve..aku n hubby berharap sgt la agar +ve..Amin..mudah-mudahan Allah makbulkan la doa kami suami isteri nie..

Aku mula test 6hb tapi result masih -ve pastu aku test skali lg 8hb n then result tu yg buat aku konfius skit..mau nye x konfius, ade 2 line tapi yg line ats tu appeared setengah je..buat aku gabra giler..n then hubby aku pon ckp mgkin +ve nie..Amin..klu +ve syukur sgt2..nti nk kena test lg skali..nk confirm kan..Aini tanye ada x rase pape, aku x rase pape pon cuma aku sentiasa lapar je..tu normal la bg aku ni..klu x lapar bkn aku namanye tuh..setiap masa makan je..kt dlm peti ais aku mesti ada makanan..hubby aku pon da tau tabiat aku..

Nti aku akan update berita nie samada +ve atau -ve..korg tlg doa2 kan la yek..Lg ramai doa utk aku lg bagus..Ya Allah, Ya Tuhanku..kurniakan la kepada kami (seorang anak) dari golongan orang-orang yang soleh..Amin, Ya Rabbal A Lamin..




Nk kata aku tertekan sgt dgn soal kehamilan ni x juga..sbb aku sentiasa bersyukur dgn apa yg Allah dah beri pada kami sekeluarga..Terlalu byk pemberian yang telah Allah beri. Nk bandingkan dgn org lain yg lebih lama kawin langsung x penah mengandung. Aku kira bersyukur la penah gak pregnant cuma baby tu bkn rezeki kami lg..tapi pompuan ni kan, ade masa emosi x stabil..nk marah2 n then cemburu..Lepas tu bila aku pk2 balik aku lebih bertuah dari org lain..hubby sayang aku, mak aku sayang aku, mertua pon sayang aku, adik beradik sayang aku, kwn2 sayang aku..ramai giler yg sayang aku..ekonomi pon Alhamdulillah, semakin stabil wlupon x kaya mana tp cukup la utk dikongsikan bersama dgn adik2 aku n family aku..Ya Allah, byk sungguh pemberian yg telah Kau berikan kepada kami hamba Mu yg hina ini..isk!

Kepada semua kwn2 aku doakan kebahagiaan utk kami sekeluarga ek..aku pon turut doakan kebahagiaan sume kwn2 aku..klu yg blom kawin tu aku doakan moga korg bertemu jodoh dgn lelaki/pompuan yg baik2 dan yg sudah berkahwin plak kita sama2 jaga keharmonian rumahtangga kita supaya sentiasa dalam keredhaan Allah SWT..


K la..
aku nk stop dl..
hubby aku main boling ari..ade tournament MAKSAK..kul 12 pas blk keja br aku g..
hrp2 sempat la nk tgk hubby aku main..n terpilih ke game Master esok..Amin...

3 comments:

aj said...

cemburu dgn kebahagian yang ada pada kak su..=P

org doakan kak su dpt anak...aminn...=)

Tn Farizan and Pn Su said...

akak pon doakan aj cpt2 bertemu jodoh dgn lelaki yg baik hati..

Tn Farizan and Pn Su said...

Ya Allah..makbulkan la doa aj tu..
Amin..