BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

26 March 2009

Berdebarnya..

Salam sume..

Hr nie aku ada appointment dgn Patrick Ling's Women Specialist Clinic.. Sat g kul 2.00pm appointment aku..aku dah kecut perut dah nie..berdebar-debar jantung aku sat semalam lg..apa yg aku debarkan pon xtau..klu -ve pon nti cuba lg..mkn lg ubat yg dia bg tu..ubat tu kan utk 3 months..aku br mkn sebulan..masih ada 2 bulan utk mencubanye..huhu..

Harap2 ada berita baik tp aku redha aje dgn apa yg bakal berlaku..Allah Maha Mengetahui segalanya..Berserah aje kepada-Nya. mungkin ini dugaan utk kami berdua..Alhamdulillah aku dpt suami yg sgt baik ati, penyayang n softspoken (sgt la soft smpai mak n family aku perlukan aku utk translate apa yg hubby aku ckpkan..hehe)..

Ok la..
aku dah nk balik nie..nk g klinik..
doakan aku ye..
daaa...

1 comments:

Mrs. Izwan said...

k.sue...pe cite?
update la..nak tau ade ke idak ni
kite pun tlg doakan jugak ni.
hehehehehe