BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

25 March 2009

Tetiba Pitam + Pening

Salam sume...

Ptg smlm balik dr keja aku g join aerobik kat wisma pengaman (kt dlm IPD sibu).. mcm biasa la setiap hr selasa n jumaat akn ada aerobik kat situ..aku amik kesempatan la join skali kelas ni..dah la free kan? leh gak kuarkan peluh aku yg mmg jarang skali kuar nie..ptg smlm mmg best la..pas abis kelas kitorg poco2, cha-cha, joget n ada belajar step tarian baru..

Nak dijadikan citer, lps abis kelas aerobik n tarian tu..aku tetiba je rasa nk pitam..aku pelik gak, tekak aku loya gak dlm masa yg sama..mmg aku xleh berdiri lps abis kelas tu..x penah2 jadi camtuh..sume da balik tp aku aje yg tinggal kat dlm dewan tu..nasib baik instructor aerobik tu blom balik g..dia tanye la nape x balik g..aku bgtau dia yg aku rasa cam nk pitam..mmg aku x leh nk minum air sbb tekak aku mmg loya giler..dlm ati dh ckp, jgn la muntah kat sini. Malu aku nti..huhu..pastu instructor tu ckp maybe aku letih sgt kot..fyi, smlm bkn kali pertama aku g kelas tu tau..aku dah join hampir 1 bln pon..klu letih sgt pon nape bila dah abis br aku rasa nk pitam? dia pon buat spekulasi lg, maybe aku pregnant kot? yg tu aku x berani nk komen..sbb aku x check g..mudah-mudahan la masin mulut dia..huhu..

Nasib baik instructor tu ajak aku naik keta dia balik..umah aku dgn dewan tu xlah jauh sgt..leh nampak umah aku dr dewan tu..smpai2 umah aku ckp kat hubby aku..

abg tau x yg ayg nk pitam td..nasib baik puan zaharah antar ayg balik klu x mesti ayg dh pengsan kat tengah jalan..huhu..

Hubby aku leh senyum aje..xde respond beb..geram btol tau. Masa nk tido smlm aku siap tanye lagi dia..

abg percaya x ayg nk pitam ptg tadi?
Percaya la..ada plak x percaya..
abis xde respond pon ptg tadi..
ayg nk abg buat mcmana? kan ayg balik ok aje..hehe..
yelah, at least tanye la camne leh nk pitam..ni tak, buat dek je..huhu..

Lps tu aku dah ok la.aku ni mmg akan tanye apa yg aku x puas ati..aku mmg xde simpan2 dlm ati nie..aku mmg x reti sbb hubby aku bkn leh tau klu aku x ckp..haha..

Aku dah check tempat utk M-Test sabtu nie..aku mmg nk sgt jd cikgu..mcm mulia aje org panggil cikgu kat kita..walaupon aku bkn org suci..hahaha..kidding! nampaknye kena g beli kasut baru nie..kasut lama dah buruk n aku dah bosan pakai..haha..bankrap la tuan farizan pasnie..haha..dah la request handbag lg bulan nie..br je bln lps dl dia hadiah kan handbag sempena anniversary kami aleh2 bln ni minta g..aku nk postpone la utk next month..huhu..kesian hubby aku kan? ok abg, bln ni ayg nk kasut aje, handbag tu next month ye..hahaha...sementara xde anak ni leh la aku minta mcm2..dah ada anak nti mesti anak aje yg dpt..haha..

aku nk makan dl..perut dah masuk angin nie..aku perasan sejak dua menjak ni aku x suka minum air kosong..sblm ni kalu takat 2 liter sehari no hal la..pastu mula lah ulang alik g toilet..minum byk sgt..tp skrg nie nk abis kan 500ml pon susah..pahit plak rasa air tu..mcm org hisap rokok plak..huhu..

K la..
daaa..

4 comments:

Mrs. Izwan said...

haaaaaaaa
ada pape ke?
nak pitam..loya2..
xmo minum air kosong
mudah2an
adala 2...

Tn Farizan and Pn Su said...

amin..
mudah-mudahan masin la mulut nad..

ibu_arifa said...

salam perkenalan..jika betul "good news"..tak tak leh la nak arobik2 lagi pasni..

Tn Farizan and Pn Su said...

ibu_arifa:-thanks for visit my blog..tulah pasal, tp xpe asalkan dpt baby..amin..ibu_arifa doakn ye..huhu